Rendszeres olvasók

2011. június 28., kedd

Az első

Elkészültem az első scrapbook oldalammal. Nem én lennék, ha nem a hagyományos módszert választanám, bár ennek az is oka, hogy a digitális scrapbooking eléggé messze áll tőlem. Én szeretem fogdosni a dolgokat, vágni és ragasztani :-) Régóta szemeztem ezzel az új őrülettel, végül az építkezésünknek hála most bele is vágok. Az eredeti tervem az volt, hogy az építkezésről készítek csak albumot. Aztán, hogy gyakoroljak, készítettem egy oldalt az én drága kiskutyámról, aki már régen nincs közöttünk, de léte meghatározó volt az életemben. Íme :-)
A csontot dekorgumiból készítettem és a tappancs lenyomat is saját készítésű nyomdával készült. És felragasztottam egy veszettség elleni oltáskor kapott bilétáját is. Tudom, hogy mennyi hiba van rajta, de ez az első és meg akartam hagyni ilyennek.
Már készül egy album a kilencedik házassági évfordulónk alkalmából, péntekre elkészül és még nyaralás előtt mutatom! Ezzel párhuzamosan pedig készül az album az építkezésünkről, ami 1,5 hónapja kezdődött :-))

7 megjegyzés:

 1. Nekem ez nagyon tetszik. Én is kipróbáltam már - én is csak hagyományost csinálok/csinálnék... Sajnos, nem voltam ilyen bölcs, hogy lefotózzam. Pedig milyen jó dokumentálni! Jobban követhető a fejlődés-változás. Nézni fogom a blogodat! Ezen az egy oldalon is annyi kis apró ötlet van!!!! Gratulálok!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó lett, nekem tetszik. :-)
  Én a digitális változatát próbáltam ki anno, és én is kutyusunk emlékére csináltam az elsőt.

  VálaszTörlés
 3. Jajj csajok, nagyon köszi a biztatást!!!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon ügyes vagy!!! És hogy még blogot is készítettél azonnal ... ... le a kalappal előtted!!!

  VálaszTörlés
 5. Szerintem jó lett!!!
  Csak így tovább!

  VálaszTörlés
 6. szerintem klassz oldal lett!! köszönöm, hogy velem játszol!Sok sikert!

  VálaszTörlés
 7. Nekem sokkal jobban tetszik a hagyományos srapbook.Ezt igazából már az 1800-as években is művelték és nevezhetjük magyarul papírkollázsnak.
  A digitálisak bevallom messze állnak tőlem.Bocs!

  VálaszTörlés